Skip to content Skip to footer

Zaalshow: De mens...een geboren lijder

Rated 5,0 out of 5
2 november 2023

Krachtige en zeer inspirerende avond!

Marie weet als geen ander de “dingen des levens” te benoemen en dit alles om te zetten in een positieve visie. We hebben er echt van genoten!

Karen Huygh en Ismail Achter

Een geboren lijder

Rated 5,0 out of 5
29 oktober 2023

Genoten van een ontspannende en interessante avond. Veel herkenbare situaties komen op een leuke wijze aan bod en bieden u de mogelijke manieren hoe je ermee kan omgaan. Ik kende Marie al maar ze heeft me echt verwonderd. Super goed gebracht Marie!

Marleen

DE MENS...EEN GEBOREN LIJDER

Rated 5,0 out of 5
26 oktober 2023

Vorige vrijdag de zaalshow van Marie bijgewoond.

Ik vond het een aangename show. De onderwerpen die je besprak, houden me ook bezig in het dagelijkse leven. Je wist mij hierdoor direct te boeien.

Leuk dat je hier af en toe ook nog wat humor in kon verwerken.

Op de koop toe, heb ik tijdens jou show nog een ticket voor het concert van Madonna gewonnen.

Ik heb je hierdoor nog wat beter leren kennen en nog enkele interessante en boeiende gesprekken gehad, waarvoor dank!

Bedankt voor de 2 fantastische avonden!

Steve

ZAALSHOW

Rated 5,0 out of 5
23 oktober 2023

De titel van de show was intrigerend … Dus gaan kijken. Interessant onderwerp. Goede spreker. Op een relaxte, leuke manier verteld ze haar verhaal. Was aangenaam verrast! Een aanrader !

Yves D.

Zaalshow: van lijden naar leiden

Rated 5,0 out of 5
22 oktober 2023

Dankjewel Marie om ons mee te nemen in een authentiek verhaal, om ons uit te nodigen anders naar de dingen te kijken, uit de comfortzone te komen.

Op een speelse manier en met een vleugje humor laat jij de mensen stil staan bij pijnlijke momenten in ons leven. Niemand ontkomt aan deze groeimomenten in het leven en door jouw show geef je handvaten om er anders mee om te gaan.

Bovendien is het heel fijn om te zien hoe jij er zelf veel plezier aan beleeft.

Dankjewel voor deze fijne avond!

Gerlinde

Marie on stage

Rated 5,0 out of 5
3 april 2023

Wat een bewondering heb ik voor Marie, die gewoon springt en de uitdaging aangaat.

Marie brengt een mooi inspirerend verhaal des levens, herkenbaar en met de uitnodiging om anders naar de dingen te durven kijken of durven doen.

Dankjewel Marie!

Hanne

Zaalshow Marie

Rated 4,0 out of 5
20 maart 2023

Heel leuke show! Gebracht in Marie haar eigen stijl! Echt knap gedaan!

Mieke

Zaalshow de mens. Een geboren leider

Rated 5,0 out of 5
17 maart 2023

Amai Mariie, je zaalshow was fantastisch

Was echt boeiend en inspirerend

Ben vol energie en met een positieve mindset naar buiten gegaan

Volgende keer ben ik er zeker terug bij

Saskia

Een geboren lijder

Rated 5,0 out of 5
16 maart 2023

Inspirerend…en op een vlotte manier gebracht. Marie staat haar ‘mannetje’ in deze one woman show!

Dave

De Mens...een geboren lijder

Rated 5,0 out of 5
15 maart 2023

De Mens…een geboren lijder…daar moest ik meer van weten.

Marie is een vlotte babbelaar, het was krachtig gebracht en met de nodige charme. De oefening was zeer fijn.

De zaalkeuze was super, het onthaal en de bediening ook.

Ooit gaf ik iemand een sleutel en het deed me deugd dat ik nu een sleutel kreeg.

Ik zal de sleutel koesteren…

Dank u wel Marie

Marina

Zaalshow door Marie

Rated 5,0 out of 5
15 maart 2023

Wat een avond! Wat een inspiratie!

Marie leidt ons met een flinke dosis door de pijnpunten des levens, maar vooral door de manieren hoe je ermee kan omgaan. Ze wijst ons op onze mogelijkheden qua zelfzorg, op hoe je aanpak van een situatie, van een probleem je kan helpen groeien. Héél fijne avond waar héél wat zaadjes geplant zijn! Volgende keer ben ik er héél graag terug bij!

Ansie

Leuke avond

Rated 4,0 out of 5
15 maart 2023

Het was een zeer boeiende avond.

Marie kan heel vlot en enthousiast haar boodschap overbrengen en ik was aangenaam verrast.

Joke

Zaalshow met Marie Ernalsteen

Rated 2,0 out of 5
13 maart 2023

Zaterdag had ik het genoegen om deel te nemen aan Marie haar eerste live show. Met een stralende lach en humor bracht ze dit met gedreven pit en kracht zodat we konden genieten van een typische Marie. En dit alles onder een prachtige aura van emoties. Gefeliciteerd om dit aan ons te bieden. Knap gedaan en ook proficiat aan uw elfje die ons zo lief heeft onthaald. Een spannend begin door een krachtige vrouw. Dank u wel Marie!

Linda

Marie leidt de zaalshow 'De Geboren Lijder'

Rated 5,0 out of 5
12 maart 2023

Een boeiende, gezellige show waarin alle emoties aan bod komen. Marie leidt met haar ontwapenende lach en charisma het publiek naar de oorzaken van onze emoties en hoe we er mee om (kunnen) gaan. Ze put uit haar eigen ervaring met een lach en een traan waar we onszelf in herkennen.

Wij zijn er de volgende keer zeker weer bij!

Michael

Zaalshow: de mens... een geboren lijder

Rated 5,0 out of 5
12 maart 2023

Een unieke ervaring, een zaalshow zoals geen ander, een prachtige vrouw… En dit alles op een mooie locatie.

Super trots op Marie Ernalsteen om deze sprong te wagen.

Karen

Schrijf je beoordeling