Skip to content Skip to footer

Als dochter van een kunstschilder en een bloembindster heb ik de filosofie, creativiteit, artistieke expressie, de vrijheid van denken en zijn met de paplepel binnengekregen. Maar ook de kant van de zekerheid, stabiliteit, rechtvaardigheid en wetenschappelijke benadering. Dit heb ik van mijn grootouders meegekregen die hun beroepen waren verpleegkundige en hoofdgriffier op de rechtbank. Twee totaal verschillende werelden. Ik heb mij als kind vaak ook zo gevoeld dat ik twee kanten in mij heb. Ik heb lang gedacht dat ik een keuze diende te maken. Maar ik kon geen keuze maken want dit voelde niet goed. Totdat ik nu besef dat mijn keuze, passie en ambitie is deze 2 werelden met elkaar te verbinden.

Zo is de geboorte van My’TiME ontstaan.

Mijn levensflow kort geschetst waarbij verandering de enige constante is. Doorweven met zeer aangename en minder aangename gebeurtenissen: vele verhuizingen, verschillende scholen en werkervaringen, nieuwe mensen leren kennen maar ook van mensen afscheid genomen, mama die ziek werd, dierbare mensen en dieren verloren, ongevallen met fysieke en mentale ongemakken, ,…..het leven gaat over vallen en telkens terug opstaan. Over stilstaan bij jezelf en diep naar binnen kijken om daarna terug vooruit te gaan.

Van overleven naar leven, van kwetsbaarheid naar kracht. De sleutel ligt bij jezelf. Ik heb de rust in mijzelf gevonden en krijg energie door even niets te doen en terug te keren naar mijn kern. Kansen om te groeien kan ik nu zien in tegenslagen.

Op sommige gebeurtenissen in ons leven hebben we geen vat, maar we hebben wel vat op hoe we hiermee omgaan. Ik ben dankbaar voor de vele ervaringen die ik gedurende mijn leven heb mogen opdoen. Ik ben een ervaringsdeskundige maar ook een ervaringsprofessional.

Zo heb ik expertise opgebouwd in beauty – body- mind & spirit, het lijkt alsof het zo is moeten lopen om dit nu te mogen uitrollen. Dit geeft mij vertrouwen in het leven.

Diploma’s en jaren werkervaringen: eerst als schoonheidsspecialiste  & podoloog. Vervolgens ergotherapeute in de curatieve zorg: fysieke  & mentale revalidatie. Nadien overgestapt naar het preventief welzijn als bedrijfsergonoom. Om op de werkvloer de medewerkers te stimuleren en te activeren naar het fysiek welzijn.  Aanvullend de studie, toegepaste psychologie, en het mentale aspect beleefd en onderzocht. Daarnaast ook cursussen mindfulness, meditatie en ACT (acceptance and commitment therapy) gevolgd. Bovendien reeds jarenlange fan van de boeddhistische levensfilosofie en wijsheden.

Doorheen mijn leven heb ik mij altijd graag expressief en creatief uitgedrukt in humor, dansen, schrijven, tekenen en toneelspelen. Deze mediums verwerk ik mee in sommige workshops. Omdat dit een ervaringsgerichte methodiek is. Zo kan je jezelf beter leren kennen en durf je uit de comfortzone te gaan. Hierbij is niet het eindproduct belangrijk maar het proces dat telt.

Zoals je leven is het onderweg zijn en je ervaringen opdoen je doel, net als een ontdekkingsreiziger. Verlichting en helen is niet het verkrijgen van goddelijke kwaliteiten, het gaat over leren mens-zijn en de moed hebben alle facetten in jezelf te omarmen.

Deze holistische visie breng ik samen onder het dak van My’TiME.

Zo verbind ik graag, verleden -heden- toekomst, de wetenschap en spiritualiteit, lichaam en geest, kennis en ervaring, en breng ik heel graag bij iedereen de schoonheid van binnen naar buiten.

Want het is uw tijd om er helemaal te zijn!