Skip to content Skip to footer

Ben jij een zelfstandige ondernemer? Loop jij ergens tegenaan? Geraak je niet goed uit de voeten? Wil jij connecteren met gelijkgestemden? Ben jij op zoek naar vernieuwde energie en inspiratie? Lopen jouw batterijen snel leeg? Ervaar jij veel stress en zit je vaak in je hoofd? Wil jij je opnieuw verbinden met je innerlijke wereld en hart?

Dan is deze Recharge Day echt iets voor u, om uw Inner business Fire opnieuw aan te wakkeren!

Kom je verbinden en ervaar vernieuwde energie in deze ondernemende belevingsdag zodat jij helemaal opgeladen terug naar huis gaat en die nieuwe inspiratie en inzichten vorm kan geven. Zodat jij dit ook daadwerkelijk kan manifesteren in jouw ondernemingswereld.

Schrijf je snel in en kom energie opladen!

Een unieke belevingsdag waar wetenschap & spiritualiteit elkaar ontmoeten.
Via een persoonlijke vragenlijst zal deze dag helemaal op maat gemaakt van uw onderneming zijn.

 

Programma Recharge Day:

9.30u – 10u Ontvangst en verwelkoming met koffie/thee/water/gezonde snacks

10u – 11u Yin Yoga – ontdek je innerlijke kracht & energie

11u – 12u Mindfulness Meditatie & Visualisatie – ontdek je innerlijke rust & vrijheid

12u – 12.45u Healthy Lunch 

12.45u – 14.45u Inzichtgevende Creatieve Inner Business Fire Workshop 

13u – 15.30u – Doorlopend één voor één een individuele Reiki Sessie voor diegene die dat wensen en opvoorhand hebben opgegeven!

14.45u – 15u Energie oplaadpauze

15u – 15.30u Opmaak individueel Inner Business Fire stappenplan voor uw vernieuwd ondernemerslandschap

15.30u – 16u Afsluit – Goodiebag presentjes van My’TiME en Yes2You

Voor 489,- euro ALL IN (incl. 21% BTW, koffie, thee, water, gezonde snacks, healthy lunch, alle benodigde materialen, goodiebag cadeau) ben jij erbij! Je hoeft dus zelf niets mee te brengen enkel makkelijke kledij aantrekken.

Let op, plaatsen zijn beperkt. U bent pas ingeschreven na ontvangst van de betaling!

De Recharge Day zal doorgaan bij minimum 6 deelnemers en met een maximum van 12 deelnemers!

Indien deze dag volzet is kan je reserveren voor een volgende Recharge Day door een mail met je gegevens te sturen naar info@mytime2.be

Zo brengen we jou als eerste op de hoogte wanneer deze zal doorgaan.

Alicia Suiker
Mijn naam is Alicia Suiker, ben 31 jaar en woon in het mooie, kleine dorpje Gemonde in Nederland. Tijdens de Recharge Day ga ik je een holistische Yin Yoga les geven. Ook geef ik je deze dag inzicht in hoe je energie uit balans is en hoe je dit kan verbeteren.

Na een aantal jaar als docent en communicatieadviseur gewerkt te hebben, besloot ik mijn hart te volgen. Ik volgde de Holistisch Therapeut opleiding en Reiki cursussen bij ZoMa Opleidingen en de Yin Yoga opleiding bij Yoga College in Tilburg en besloot een eigen praktijk te starten. Hier help ik mensen om beter bij hun energie te blijven, kijken we samen naar de oorzaak van klachten en geef ik Reiki behandelingen om even helemaal te ontspannen en uit je hoofd te komen. Daarnaast geef ik elke week met veel liefde en plezier Yin Yoga. Zowel aan groepen als op maat gemaakte privé lessen afgestemd op klachten vanuit holistisch perspectief.

Marie Ernalsteen
Hoi, ik ben Marie, 42 jaar en zaakvoerder van My’TiME Holistic Wellbeing te Zoersel in België. Tijdens de Recharge Day doen we een Mindfulness Meditatie om te ervaren dat jij de creator bent van jouw innerlijke belevingswereld. We ervaren innerlijke rust en vrijheid. Later op de dag doen we een actieve, creatieve workshop waarbij jij in een diepere laag kan connecteren met jezelf, je innerlijk vuur en passie voor het ondernemersschap uitdiepen. Om vervolgens deze inzichten ook daadwerkelijk neer te zetten in de realiteit.

In 2005 behaalde ik de bachelor Ergotherapie waar ik zowel in de geestelijke gezondheidszorg als in de fysieke revalidatiewereld heb gewerkt. Later ben ik overgestapt van de curatieve zorg naar de preventieve zorg. Waarbij ik reeds verschillende jaren opleidingen en trainingen geef in bedrijven ter preventie van het psychisch en lichamelijk welzijn van medewerkers. Geboeid en gefascineerd door de psyche van de mens besloot ik de opleiding bachelor in de toegepaste psychologie te studeren, dit diploma behaalde ik in 2021. Daarna volgde nog een opleiding tot acceptance and commitment therapeut waarbij Mindfulness en Meditatie een grote factor spelen. Met mijn kennis, kunde en ervaring in zowel het lichamelijke als het mentale aspect breng ik deze werelden samen. Om jou op deze Recharge Day op een holistische wijze te begeleiden naar je innerlijke bron.

Wij kijken ernaar uit je te ont-moeten op onze Recharge Day!

 

 

22 september
09:30

Kapellei 242 – 2980 Zoersel, My’Time Holistisch Centrum

Koop ticket